Кебаби займають окреме місце у східній кухні, їх готують із рубаного м'яса, щедро здалюючи ароматними спеціями. Однак у їхньому приготуванні є свої тонкощі — фарш має бути щільним, а шампур досить широким, щоб м'ясо добре трималося на ньому суцільною ковбаскою й не розпадалося. Металеві шампури чудово підходять для приготування люлюля-кебаб, а також шашликів, овочів і грибів, завдяки своїй ширині та плоскій формі.
Очевидні плюси виробу:
- Якісна, легка неіржавка сталь витримує тривалий багаторазовий вплив за високих температур.
- Плоска практична форма дає змогу настромлювати та просмажувати різні за розміром порційні шматки.
- Практичні розміри 1000х20х3 мм дають можливість використання на мангалах різних розмірів.
- Довжина: 85 см.
- Довжина з ручкою: 100 см.
- Ширина: 2 см.
- Матеріал: нержавіюча сталь 3 мм.
Повний каталог товарів https://greenmanor.prom.ua
Характеристики
Основні | |
---|---|
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Тип | Шампур |
Інформація для замовлення
- Ціна: 80 ₴
- Мінімальне замовлення: 6 шт.