Автоклав виготовлений із газового балона, має товщину стінок 2.2 мм, зручні ручки для перенесення й обладнаний усім необхідним для роботи.
Місткість 0.5 л — 20 банк., 1 л. — 12 банок.
До комплекту входить
- монометр,
- термометр,
- ущільнювальна гумка.
Міцний автоклав для домашнього консервування призначений для приготування консервів усіх видів:
- овочі;
- фрукти;
- м'ясо;
- птица;
- риба;
- гриби;
- соки.
Зручні бічні ручки дадуть змогу пересувати та підіймати автоклав на плиту будь-якого типу або піч легко та зручно.
Автоклав побутовий укомплектований градусником, спусковим клапаном і монометром.
Позаяк автоклав для домашнього консервування виготовлений із газового балона, допускається запах газу, який самоусувається після однієї або двох варок (на якість консервів це не вплине)
Підготовка до роботи:
1 Встановлюють манометр;
2 заповнюємо на 1/3 стійку термометра машинною оливою і встановлюємо термометр;
3 Улагоджуємо на дно автоклава у 2 -3 шари щільну тканину (мішковину);
4 Ставимо заповнені та закочені банки в автоклав (1 л у 2 ряди по 5 штук, 0.5 л у 3 ряди по 7 штук) між собою і між рядами банки нічим не прокладаються;
5 Заповнити автоклав водою так, щоб верхня частина банки була покрита шаром 1.5-2 см;
6 Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1.5 атм і візуально за допомогою мильної піни, а також на слух перевірити на герметичність, особливо в місці встановлення манометра (герметичність автоклава обов'язкова).
Основні атрибути | |
---|---|
Стан | Новий |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Миргород |
- Ціна: 1 600 ₴